Pariurile lui Sabin (04.03): Sepsi, Inter, Arsenal!

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (04.03)

Pariurile lui Sabin (04.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (04.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Trei ponturi pentru un strat perfect de săptămână. Mizez combinat pe gol Sepsi și cel puțin 4 șuturi pe poartă ale covăsnenilor, în meciul cu FC Voluntari. E genul de pariu pe care-l puteți construi din oferta Betano.

Inter nu va avea, zic eu, un meci super simplu cu Genoa, dar pornește clar favorită. Iau în calcul 5 sau mai multe șuturi pe poartă ale liderului din Serie A.

Pentru Sheffield Utd. – Arsenal, un 2 și peste 2.5 goluri. Pe lângă faptul că vine de pe ultimul loc al Premierului, echipa gazdă are și o mulțime de absențe pentru acest joc. Arsenal este în formul standard!

Pariurile lui Sabin (04.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu