Pariurile lui Sabin (04.04): Ieri a fost VERDE! Azi ieșim pe plus cu Ajax, Liverpool & Chelsea – Man. United!

PARIURILE LUI SABIN (15.04)

PARIURILE LUI SABIN (04.04)

PARIURILE LUI SABIN (04.04)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (04.04)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Pentru azi două ponturi din Premier League. Cred că vor înscrie ambele în Chelsea – Man. United, partidă în care londonezii vor să pună capăt unei serii de 7 meciuri consecutive pe Stamford Bridge, fără victorie contra ”diavolilor”.

În Liverpool – Sheffield United. pariez combinat pe gazde: Liverpool să aibă cel puțin 6 cornere și să învingă ultima clasată la minim două goluri.

Un pont și din Olanda, pentru derby-ul de clasament dintre Ajax și Go Ahead Eagles. Pariez pe 3 sau mai multe goluri. În tur, pe 14 ianuarie, Ajax s-a impus cu 3-2.

PARIURILE LUI SABIN (04.04)

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu