Pariurile lui Sabin (08.03): L-am ”înverzit” și ieri! Vineri, la câștig cu Napoli, PSV & Barcelona!

Pariurile lui Sabin (18.07)

Pariurile lui Sabin (08.03)

Pariurile lui Sabin (08.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (08.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive. Lansăm ponturile de vineri și le plasăm din profitul ultimelor două zilei!

Mizez 2 și peste 1.5 goluri în Go Ahead Eagles – PSV, confruntarea care deschide etapa cu numărul 25 din prima ligă a Olandei. Trupa din Eindhoven domină autoritar Eredivisie și forțează cucerirea titlului cu mai multe runde înainte de finalul sezonului.

Barcelona nu va avea, cred eu, cel mai simplu meci contra formației Mallorca, și asta în primul rând din cauza numeroaselor probleme de lot cu care se confruntă Xavi. Acesta este motivul din care aici pariez 1x și 1-4 goluri.

Pariez și pe cel puțin o repriză câștigată de Napoli, în meciul de acasă cu Torino. Moral excelent pentru gazde, învingători etapa anterioară în fața lui Juventus.

Pariurile lui Sabin (08.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu