Pariurile lui Sabin (13.03): Cota 1.62 la Dortmund – PSV!

PARIURILE LUI SABIN (15.04)

Pariurile lui Sabin (13.03)

Pariurile lui Sabin (13.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (13.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Trei pariuri pentru ziua de miercuri. Aștept goluri în Bournemouth – Luton, minim unu în prima repriză și peste 1.5 în meci. Sunt două formații spectaculoase, iar oaspeții, prin prisma situației din clasament, trebuie să joace cu gândul la puncte fiecare partidă și mai ales astfel de jocuri, cu formații mai abordabile.

În Petereborough – Stevenage, duel în partea superioară a clasamentului din Legue One, pariez pe interval 2-5 goluri.

Nu putea lipsi azi un meci de Liga Campionilor. Mizez pe calificarea Borussiei Dortmund, în fața PSV-ului, aici luând în calcul și o statistică ce spune că PSV a câștigat doar una din precedentele 16 deplasări de Liga Campionilor.

Pariurile lui Sabin (13.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu