Pariurile lui Sabin (14.03): Ieri, din nou pe plus! Azi, ponturi Europa League!

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (14.03)

Pariurile lui Sabin (14.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (14.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Tripla de miercuri, cu ponturi din Europa League. Ambele marchează sau peste 2.5 goluri în Rangers – Benfica, asta după ce și în tur am avut spectacol, cu 4 goluri marcate.

Cu un prim 11 în care vor fi mai mulți titulari decât în turul de la Qarabag, Leverkusen poate înscrie încă din prima repriză. Rezultatul din tur nu a fost unul la nivelul așteptărilor, Bayer bifând doar o remiză la 2.

Pentru Brighton – AS Roma aleg un over 2.5. În tur Roma s-a impus clar, scor 4-0, dar trupa lui De Zerbi vrea să iasă cu fruntea sus din competiție. De menționat că după acest joc, Brighton nu mai are niciun meci oficial de jucat, tocmai până pe 31 martie.

Pariurile lui Sabin (14.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu