Pariurile lui Sabin (15.03): Trei ponturi pe goluri

PARIURILE LUI SABIN (15.04)

Pariurile lui Sabin (15.03)

Pariurile lui Sabin (15.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (15.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

În liga a II-a olandeză, echipele secunde ale marilor rivale Ajax și PSV cred că vor da drumul la spectacol încă din prima repriză. În tur a fost 2-2, iar în precedentul meci pe terenul lui Jong Ajax s-au marcat 9 goluri.

O altă părere am despre Real Sociedad – Cadiz, mai ales că bascii au un stil de joc destul de închis. Pontul e pe gol în repriza secundă.

Bologna va trebui să lupte din rasputeri pentru punctele deplasarii la extrem de incomoda Empoli, dar cred că poate marca și nu oricum, ci înainte de minutul 70.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu