Pariurile lui Sabin (18.03): Tripla de luni!

PARIURILE LUI SABIN (15.04)

Pariurile lui Sabin (18.03)

Pariurile lui Sabin (15.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (18.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Pariurile zilei sunt aici, iar prima selecție vine din Liga 1, acolo unde UTA are prima șansă în duelul de acasă cu Voluntari. Pariez 1x și gazdele înscriu.
În Anglia, Liga a IV-a, Crawley – Stockport, meci cu miză pentru ambele formații. Gazdele vor în play-off-ul de promovare, in timp ce Stockport caută să-și securizeze locul de promovare directă.

Un pont și din Liga a III-a franceză, pe 1-2 goluri marcate de liderul Red Star la Villefranche, una dintre candidatele la retrogradare.

Pariurile lui Sabin (18.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu