PARIURILE LUI SABIN (20.03): 5 PONTURI ”VERZI” LA RÂND! SELECȚIA DE AZI 👉

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (20.03)

Pariurile lui Sabin (20.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (20.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Luni pe plus, iar primele două selecții de marți au fost ”verzi”. Așteptăm un verdict pozitiv din partea jucătoarei Naomi Osaka, pentru încă un combo câștigător.
Trei ponturi și pe miercuri, pentru o cotă de aproximativ 3. În National League, Wealdstone – Bromley, partidă cu miză importantă pentru ambele formații. Iau GG sau 3+.

Tot fotbal, dar în Coppa Italia Serie D. 1 solist în Trapani – Imolese. Gazdele nu prea mai pot pierde promovare, joacă acum pentru o performanță în cupă, Imolese are alte ținte în acest sezon.

În Euroliga de baschet, joc under de 162.5 la Valencia – Milano, partidă de importanță crucială în bătălia pentru calificarea în play-off.

Pariurile lui Sabin (20.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu