100% PROFIT IERI! 💸 AZI, 3 SPORTURI » PARIURILE LUI SABIN (19.03)

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (19.03)

Pariurile lui Sabin (19.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (19.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Azi mizăm din profitul zilei de luni și vă propun trei ponturi, din trei sporturi diferite. Am încredere că Osaka, fost nr.1 WTA, va începe cu dreptul la Miami, contra italiencei Cocciaretto, o jucătoare care nu prea poate visa la performanțele rivalei din acest meci.
În Euroliga de baschet, Real Madrid își poate reface moralul destul de șifonat după ultimele rezultate, cu o victorie concludentă la Alba Berlin. Aici mizez pe minim 161 de puncte.

Fotbalul vine din National League și o are în prim plan pe Barnet, a doua clasată, care primește vizita lui Eastleigh, cea mai spectaculoasă formație e diviziei. Mizez pe minim un gol în repriza 1 și peste 1.5 în meci.

Pariurile lui Sabin (19.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu