Pariurile lui Sabin (20.11): Ponturi preliminarii » Goluri & echipe favorite!

Pariurile lui Sabin (18.07)

Pariurile lui Sabin (20.11)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Pariurile lui Sabin (20.11)

Facem pariurile de luni, după câteva zile foarte bune de profit pe site-ul Pariuri1x2.ro și în emisiunile de pe canalul nostru de Youtube. Mizăm tot pe meciuri din preliminarii și încep cu decisivul Ucraina – Italia, la care combin două pariuri pe goluri: Italia să marcheze și peste 1.5 goluri în meci.
În Albania – Insulele Feroe miza este 0, iar nordicii ar vrea sa plece acasă cu măcar un punct, de palmares. Pariez pe maxim 3 goluri marcate. În Cehia – Moldova, un alt duel decisiv, pronosticul este pe gazde: 1, peste 1.5 goluri, dar și peste 4.5 cornere în meci.

Unde combinam azi pariurile? Evident că la Betano,  agenție ce vă oferă până la final de lună, la înregistrare, nu mai puțin de 333 de rotiri gratuite! Utilizați acest  link  și distrați-vă astăzi cu 333 de rotiri gratuite!

21:45 UCRAINA – ITALIA, OASPEȚII ÎNSCRIU & PESTE 1.5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.38
21:45 ALBANIA – INSULELE FEROE, SUB 3.5 GOLURI – COTA 1.37

21:45 CEHIA – MOLDOVA, 1 & PESTE 1.5 GOLURI & PESTE 4.5 CORNERE – COTA 1.52

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

500 LEI GRATIS 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu