Pariurile lui Sabin (21.02): Fotbal & hochei » Cota 3!

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (21.02)

Pariurile lui Sabin (21.02)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (21.02)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Jucăm pariurile zilei și încep cu Olimpija Ljubljana – Domzale, confruntare între două rivale tradiționale și de asemenea cele mai spectaculoase formații ale sezonului în curs. Aici pariez gol în prima repriză și peste 1.5 goluri în meci.

În Germania pariez pe hochei și fotbal. În primul sport, Wolfsburg vs Dusseldorfer , un alt joc din care golurile n-ar trebui să lipsească. Abele au câte 28 de meciuri over 4.5 în acest sezon.

În liga a 3-a de fotbal a nemților, un meci la mijlocul clasamentului între Viktoria Koln și Saarbrucken. Aici merg GG sau 3+.

Unde putem combina astfel pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care are un cadou pentru voi: 500 lei Bonus Sport la deschiderea unui cont!

Cele trei selecții pot fi plasate chiar în această formă, pentru o cotă de aproximativ 3, sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu