PARIURILE LUI SABIN (21.03): Trei pronosticuri play-off Euro 2024!

PARIURILE LUI SABIN (12.04)

Pariurile lui Sabin (21.03)

Pariurile lui Sabin (21.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (21.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Tripla de joi, cu meciuri din semifinalele play-off-ului pentru Euro. Mă aștept la multă precauție în Georgia – Luxemburg, partidă în care gazdele nu vor conta pe vedeta Kvaratskhelia. Pontul e pe maxim 9 șuturi pe poartă în meci.

Ucraina are argumente solide să nu piardă în Bosnia, într-o dispută în care cred că vom asista la un scenariu cu goluri unul după altul. Joc X2 și sub 4.5 goluri.

Mai deschis ar putea fi Polonia – Estonia, unde pariez pe victoria gazdelor la două sau mai multe goluri. Neînvinși sub comanda antrenorului Probiertz, polonezii nu vor mai repete pățaniile din dubla cu Moldova, din preliminarii.

Pariurile lui Sabin (21.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu