Pariurile lui Sabin (27 septembrie): Cornere și goluri în ultima seară de Liga Națiunilor!

Pariurile lui Sabin 19 noiembrie
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Pariurile lui Sabin, 27 septembrie ! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariurile lui Sabin, 27 septembrie

Salutare pariori! Azi se joacă ultimele partide din Liga Națiunilor, ofertă din care îmi extrag pronosticurile pachetul scurt de ponturi, ce poate livra totuși o cotă finală de 3.57. Mizez pe meciurile cu miză din grupele 1 și 4 ale Ligii B valorice, confruntări decisive în ceea ce privește promovarea în eșalonul A, dar și pentru menținerea în actuala ligă. Pariurile pe astăzi sunt prezentate mai jos, iar în clip aveți argumente pentru aceste selecții  (clipul va fi publicat la ora 09:30).

Succes maxim tuturor!

 

ATENȚIE! Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care vreți să investiți. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 3.57.
21:45 SUEDIA – SLOVENIA, SUEDIA PESTE 4.5 CORNERE – COTA 1.47
21:45 UCRAINA – SCOȚIA, PESTE 7,5 CORNERE – COTA 1.39
21:45 NORVEGIA – SERBIA, AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.75

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu