Pariurile lui Sabin, 31 august (VIDEO): Profit cu 13 din ultimele 15 recomandări! Selecția de miercuri e aici »»

Pariurile lui Sabin 19 noiembrie
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Pariurile lui Sabin, 31 august ! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Pariurile lui Sabin, 31 august

Salve pariori! Lucrurile se leagă, ponturi ”verzi” nu întârzie să apară. De aici și bilanțul amintit în titlu, cu 13 recomandări de profit, din ultimele 15 pe care vi le-am oferit.

Azi, predicții din Ligue 1 și Liga 1. În campionatul francez mizez pe Montpellier, în jocul de acasă cu Ajaccio, ultima clasată după primele 3 runde disputate. La Toulouse – PSG aleg varianta golurilor marcate în ambele reprize. Parizienii vor să recupereze imediat, contra unui adversar care știe să joace la spectacol, punctele ratate după remiza de acasă cu Monaco, din runda precedentă.

În Liga 1, mi-e greu să cred că CFR va pierde și al 3-lea meci consecutiv pe teren propriu, de această dată contra Voluntariului. Cu doar două puncte acumulate în ultimele 4 etape, ilfovenii sunt la rândul lor într-o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere al rezultatelor. Pontul meu pentru meciul din Gruia este 1x și 1-4 goluri.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care vreți să investiți. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 3.

19:15 CFR CLUJ – FC VOLUNTARI, 1X ȘI 1-4 GOLURI – COTA 1.43 (4-0)
20:00 MONTPELLIER – AJJACIO, 1X ȘI 1-5 GOLURI – COTA 1.52 (2-0)
22:00 TOULOUSE – PSG, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.38 (0-1/0-3)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu