Pariurile lui Sabin, 4 iulie: Spectacol în Norvegia, echilibru în Argentina » Cota 3.20

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Pariurile lui Sabin, 3 iulie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariurile lui Sabin, 4 iulie

Salutare pariori! Astăzi imi extrag pronosticurile din liga secundă norvegiană și din eșalonul de elită al Argentinei.

În Liga Profesional se joacă Arsenal Sarandi – Estudiantes, meci între două trupe ce au ratat startul campionatului, prin prisma numărului de puncte cucerite. Cu toate acestea, Arsenal a pierdut o singură partidă, restul de patru încheindu-le nedecis. Și azi putem asista la o remiză, consemnată ori la pauză, ori la final.

În Obos – Ligaen, Sandnes poate urca în top 6, cu un succes acasă, contra lui Raufoss. Se înfruntă două grupări atipice pentru această divizie, în sensul numărului relativ scăzut de goluri consemnate în partidele disputate.

În Stjordals/Blink – IK Start putem însă vedea goluri, iar cota la ”over 2.5” este 1.53. Gazdele și-au mai revenit și acum vor să urce peste linia roșie, în timp ce Start, în ciuda evoluțiilor recente mai șterse, rămâne o candidată la accederea în play-off-ul pentru promovare. De precizat și faptul că în dubla din sezonul trecut s-au consemnat 9 goluri, 2-2 fiind scorul meciului de la Stjordalshalsen.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.20.

19:00 Sadness – Raufoss, 2-5 goluri – Cota 1.31 (1-4)
19:00 Stjordals/Blink – IK Start, peste 2.5 goluri – Cota 1.53 (0-3)
23:00 Arsenal Sarandi – Estudiantes La Plata, pauza sau final X – Cota 1.60 (1-1 pauză)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu