Pariurile lui Sabin, 4 iunie: Dante – Oțelul și Liga Națiunilor » Cota trece de 3!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Pariurile lui Sabin, 4 iunie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți. Deschide-ți un cont și, la prima ta depunere, optează pentru bonusul de sport. Vei primi un bonus egal cu prima ta depunere, până la 500 de lei, pe care îl vei putea folosi la pariurile sportive.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Salutare pariori! Ieri nu am anticipat evoluția și succesul peste așteptări ale Austriei, în Croația, scor 3-0 în favoarea naționalei proaspăt intrate pe mâna experimentatului Rangnick. Nu am ieșit însă chiar rău! M-am ferit însă bine de surpriza din Franța și am miza 2-4 goluri la meciul dintre ”cocoși” și reprezentativa daneză, scor 1-2, în timp ce la Belgia – Olanda, scor 1-4, am investit pe spectacol: ambele marchează sau peste 2.5 goluri.

Pariurile lui Sabin, 4 iunie: Dante – Oțelul și Liga Națiunilor

Azi am încă un interval de 2-4 goluri, cel selectat pentru Ungaria – Anglia. Prima șansă le aparține oaspeților, însă internaționalii englezi abia au încheiat o stagiune intensă pe plan intern și continental.

Pentru Turcia – Feroe, pronosticul este unul combinat, dar simplu din punct de vedere al șanselor de profit: victorie a gazdelor, minimum două goluri plus mai multe cornere înregistrate de marea favorită a partidei.

Am și un pronostic intern. Mizez pe jocul tur din finala barajului de promovare în ”B” dintre Dante Botoșani și Oțelul Galați. Forță superioară, în opinia mea, pentru băieții lui Dorinel Munteanu, care cred că-și pot adjudeca victoria și în confruntarea de pe ”Municipalul” botoșănean. Eu voi miza acoperit, 2 dnb, ceea ce înseamnă că la remiză pariul meu primește cota 1.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.06.

18:00 DANTE BOTOȘANI – OȚELUL GALAȚI, 2 CU HANDICAP 0 – COTA 1.50 (1-1)
19:00 UNGARIA – ANGLIA, 2-4 GOLURI – COTA 1.50 (1-0)
21:45 TURCIA – INSULELE FEROE, 1 ȘI PESTE 1.5 GOLURI ȘI TURCIA MAI MULTE CORNERE – COTA 1.36 (4-0/4-0 la cornere)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu