Pariurile lui Sabin, 5 august (video): U. Cluj, Lyon, Arsenal » ”Clasice” & cornere, în deschiderea weekend-ului!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 1

Pariurile lui Sabin, 5 august ! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Salutăm! Ieri AZ Alkmaar ne-a cam tras-o, însă am bifat câștigătoare ponturile la meciurile echipelor noastre. În Sepsi – Djungarden, scor 1-3, am avut x2 și 1-5 goluri, iar pentru Zorya – Univ. Craiova, scor 1-0, am propus varianta sub 3 goluri asiatic. În continuare, ponturile de vineri, 5 august.

 

Pariurile lui Sabin, 5 august

Azi am cotă de 3 + la Betano, formată din variante combinate. În toate apar și cornerele. Mizez 1x în U. Cluj- Petrolul, ținând cont de startul mai consistent de stagiune al ”șepcilor roșii” . Cele două s-au înfruntat ultima oară tot la Cluj, în aprilie, în liga a II-a, meci câștigat de ”U” cu 3-1.
Premier League se reia cu un derby londonez pregătit să aducă spectacol. În Crystal Palace – Arsenal anticipez minimum două goluri și măcar șapte cornere. Raportat la felul în care au jucat cele două în sezonul trecut, dar și în perioada de pregătire din vară, n-ar trebui să fie un pariu complicat.

Revine și Ligue 1, iar în primul meci o vedem la treaba pe Lyon, întărită serios în această vară, prin transferurile lui Lacazette, Tolisso, Tagliafico, dar și prin prelungirea împrumutului lui Tete, de la Sahtior Donețk. Acasă, în primul meci al stagiunii, contra nou promovatei Ajaccio, nu văd cu lionezii ar putea rata victoria. Pariez 1 și cel puțin 3 cornere câștigate de gazde.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care vreți să investiți. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 3.02.

19:00 UNIV. CLUJ – PETROLUL, 1X ȘI PESTE 4.5 CORNERE – COTA 1.42 (0-1/7 cornere)
22:00 CRYTAL PALACE – ARSENAL, PESTE 1.5 GOLURI ȘI PESTE 6.5 CORNERE – COTA 1.50 (0-2/8 cornere)
22:00 LYON – AJACCIO, 1 ȘI LYON PESTE 2.5 CORNERE – COTA 1.42 (2-1, Lyon 4 cornere)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu