Pariurile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (4.06): Azi, Barcelona & Milan!

Biletul zilei la pariuri (20.06)

Pariurile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (4.06) ! Cei trei redactori Pariuri1x2.ro îți prezintă zilnic pronosticurile pe care vor investi, selecții de ponturi fotbal care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Pariurile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (4.06)

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se înverzesc!

Pariurile zilei sunt prezentate mai jos, iar argumente pentru acestea găsiți în videoclip (clipul va fi publicat la ora 10:00).

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

ATENȚIE! Pariurile propuse nu constituie un bilet. Acestea pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să investiți.
În cazul în care pariați exact pe aceste pronosticuri din oferta Betano, cota finală este de
COTA 3.
20:15 VIKING – MOLDE, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50
21:00 CELTA VIGO – BARCELONA, GAZDELE PESTE 3.5 CORNERE – COTA 1.43
22:00 MILAN – VERONA, 2-5 GOLURI – COTA 1.40
Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 2


Lasa un comentariu