Poli Iasi – Viitorul Constanta: Cota 2.30 prin intermediul optiunii „scor corect oricand”!

Poli Iasi – Viitorul Constanta: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Liga 1! Mircea Rednic debuteaza pe banca moldovenilor, impotriva unui adversar in fata caruia nu s-a inregistrat mare succes. In tur, elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus cu 2-1 pe teren propriu. La Iasi, constantenii au castigat de fiecare data in ultimele 4 meciuri directe, in toate competitiile. Va fi un duel interesant, in care Rednic isi doreste un debut pozitiv, iar pronosticul „1-1 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 2.30 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

20:00 Poli Iasi – Viitorul Constanta, 1-1 scor corect oricand in meci, cota 2.30.

poli iasi - viitorul constanta

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu