Ponturi Manchester City – Real și Bayern – Arsenal | Pariurile lui Sabin (17.04)

Pariurile lui Sabin (17.05)

PARIURILE LUI SABIN (17.04)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (17.04)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Tripla de miercuri! Pariez pe meciurile din Liga Campionilor. Dacă pariul la Bayern Munchen – Arsenal este simplu, peste 1.5 goluri, pontul pentru Manchester City – Real Madrid solicită minim un șut pe poartă al lui Bellingham. 7 meciuri a jucat în Liga Campionilor englezul, tot de atâtea ori a șutat pe poartă, 4 dintre execuții fiind goluri.

Încă un pont din Croația, acolo unde Dinamo Zagreb e mare favorită a meciului de acasă cu Varazdin. Pariez pe minim două reușite ale gazdelor și pe maxim un gol înscris de Varazdin, locul 7 al ierarhiei cu doar 10 formații.

PARIURILE LUI SABIN (17.04)

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu