Ponturi Pariuri fotbal: Biletul Etapei din SuperLigă în cota 5.81 este AICI »»

Ponturi Pariuri fotbal: Biletul Etapei din SuperLigă este pregătit. Pe lângă analiza, variantele de profit, dar și „specialele” de la meciurile primei runde din play-off și play-out, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei!

Urmărește live SuperLiga pe Livescore Pariuri1x2.ro.

În această etapă am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 5.81.

Vom miza pe forța gazdelor și vom paria pe „minim o repriză câștigată” de FCSB cu Univ. Craiova, pe o victorie a liderului Farul cu Sepsi OSK, un gol marcat de gazde la CFR Cluj – Rapid și pe minim două schimbări a tabelei de marcaj la FC Botoșani – Chindia.

Cele mai bune pariuri le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.
BILETUL SUPERLIGII
S 14:30 FC BOTOȘANI – CHINDIA, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.48
S 20:00 FCSB – UNIV. CRAIOVA, FCSB CÂȘTIGĂ ORICARE REPRIZĂ – COTA 1.51
D 16:30 FARUL – SEPSI OSK, 1 – COTA 2.00
D 19:00 CFR CLUJ – RAPID, CFR CLUJ PESTE 0.5 GOLURI- COTA 1.30
COTA TOTALĂ: 5.81
Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu