Ponturile zilei (18.09): Câștig cash 300+

Ponturile zilei (04.10)

Ponturile zilei (18.09) ! Redacția Pariuri1x2.ro îți propune zilnic o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din Freebet-ul de 500 lei oferit de agenția LUCK.COM tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Ponturile zilei (18.09)

Trei ponturi pentru azi, miză cash 100 lei. Luăm două goluri în derby-ul Moldovei dintre Poli Iași și FC Botoșani, meci în care, prin prisma situației din clasament, ambele formații sunt disperate să pună mâna pe toate cele 3 puncte.

În Suedia, liga secundă, avem derby pentru promovare între Oster și Vasters, în timp ce în prima ligă portugheză, Boavista luptă contra ultimei clasate pentru victoria ceo poate readuce pe primul loc al clasamentului.

18:30 POLI IAȘI – FC BOTOȘANI, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.41
20:00 OSTER – VASTERAS , X SAU GG – COTA 1.45
22:15 BOAVISTA – CHAVES, 2-4 GOLURI – COTA 1.48

Pariurile sunt plasate la Luck.com, agenție ce v-a lăsat un cadou în primul comentariu. Click pe link și vedeți despre ce este vorba.

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

PRIMESTE CADOUL

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu