Ponturile zilei (25.09): Cota x100 cash!

Ponturile zilei (04.10)

Ponturile zilei (25.09) ! Redacția Pariuri1x2.ro îți propune zilnic o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din Freebet-ul de 500 lei oferit de agenția LUCK.COM tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Ponturile zilei (25.09

100 lei miza pe trei meciuri europene programate azi! Mizăm x2 și 2-5 goluri în Halmstads – Elfsborg. Oaspeții încă mai speră la titlu, dar pentru a rămâne în obiectiv trebuie să schimbe ritmul mai scăzut arătat în ultimele partide. În Elveția 2, Vaduz, echipa cu cel mai bun atac, egalează la puncte liderul, cu un succes pe terenul lui Aarau. Ajung și în La Liga 2, acolo unde Espanyol poate cea mai solidă trupă a diviziei, merge să ia puncte din Tenerife. În 6 runde, catalanii au adunat patru victorii și două remize, cu golaveraj 14-7.

20:00 HALMSTADS – ELFSBORG, X2 & 2-5 GOLURI – COTA 1.55
20:30 AARAU – VADUZ, OASPEȚII ÎNSCRIU – COTA 1.25
22:00 TENERIFE – ESPANYOL, OASPEȚII ÎNSCRIU – COTĂ 1.45
Pariurile sunt plasate la Luck.com, agenție ce v-a lăsat un cadou în primul comentariu. Click pe link și vedeți despre ce este vorba.

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

PRIMESTE CADOUL

 

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu