Ponturile zilei (27.09): Doar goluri » Miza x cota 3.29

Ponturile zilei (04.10)

Ponturile zilei (27.09) ! Redacția Pariuri1x2.ro îți propune zilnic o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din Freebet-ul de 500 lei oferit de agenția LUCK.COM tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Ponturile zilei (27.09)

Ponturile de miercuri, jucate cu 100 lei cash. Mizăm doar pe goluri!

Alegem un interval de 2-4 modificări ale scorului în Verona – Atalanta, partidă în care gazdele vor încerca, atât cât pot, să nu bifeze și al 4-lea meci consecutiv fără victorie. În Bilbao – Getafe pontul, peste 1.5 goluri, argumentat de felul în care cele două evoluează, dar și de cota atractivă, 1.45 la Luck.com. În sfârșit, alegem și un ambele marchează, selectat pentru un meci tare, cu miză, din Elveția, St.Gallen – Young Boys.

19:30 VERONA – ATALANTA, 2-4 GOLURI – COTA 1.49
20:00 BILBAO – GETAFE, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.45
21:30 ST GALLEN – YOUNG BOYS, AMBELE ÎNSCRIU – COTĂ 1.48
Pariurile sunt plasate la Luck.com, agenție ce v-a lăsat un cadou în primul comentariu. Click pe link și vedeți despre ce este vorba.

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

PRIMESTE CADOUL

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu