Ponturile zilei de la Euro 2024 » Pariurile lui Sabin (25.06)

Pariurile lui Sabin (16.07)

Pariurile lui Sabin (25.06)

Nu organizăm jocuri păcănele gratuite; de aceasta se ocupă colegii de la Stero Slots. Nu avem informații despre numerele câștigătoare la 6 din 49 sau la Loto Polonia. Pe Pariuri1x2 găsești cele mai bune pronosticuri din țară. Tot ce trebuie să faci este să plasezi biletul și să urmărești pe Flashscore cum pariurile devin câștigătoare.

Pariurile lui Sabin (25.06)

Am bifat alte încă o zi de profit, grație pariurilor câștigătoare oferite joi. Au adus profit meciurile Serbia – Slovenia, Danemarca – Anglia și Argentina – Canada, meciul de deschidere de la Copa America 2024.

O dublă selecție pentru ziua de marți, cu pronosticuri extrase din oferta 888sport România! Deschide un cont la 888sport și primești 150 Lei Freebet la primul pariu de 50 lei plasat!

ÎNREGISTRARE

22:00 Anglia – Slovenia: Anglia peste 4.5 șuturi pe poartă – cota 1.44

Anglia vine după un egal împotriva Danemarcei și are nevoie de o victorie pentru a-și asigura nu doar calificarea, ci și un adversar mai accesibil în turul următor. Echipa engleză este cunoscută pentru forța sa ofensivă și capacitatea de a crea multiple ocazii de gol. Slovenia nu va fi un adversar ușor, dar având în vedere miza meciului, ne așteptăm ca Anglia să aibă cel puțin 5 șuturi pe poartă.

22:00 Danemarca – Serbia: Peste 1.5 goluri și peste 7.5 cornere – cota 1.66

Acest meci se anunță a fi extrem de disputat. Danemarca nu poate fi sigură de calificare doar cu un egal, iar Serbia are nevoie să câștige pentru a trece în faza următoare. Având în vedere importanța meciului pentru ambele echipe, ne așteptăm să vedem un joc deschis, cu minim două goluri și un număr mare de cornere, datorită stilului ofensiv adoptat de ambele formații.

LUNACÂȘTIGĂTOARENECÂȘTIGĂTOARE
IUNIE 20242110
IULIE 202473
TOTAL2813

Ponturi pariuri azi

Pariurile lui Sabin (25.06) pot fi jucate chiar în această formă, pentru o cotă zilnică aproximativ 3 extrasă din oferta 888sport România. În aceeași măsură, selecțiile de față vă pot ajuta să concepeți propriile bilete de pariuri. Important este să fie câștigătoare!

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu