Predicțiile lui Sabin, 18 martie (video): Bundesliga & Premier League » Ai selecțiile!

Predictiile lui Sabin, 29 aprilie

Predicțiile lui Sabin 18 martie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi, selecții de ponturi fotbal care pot constitui biletul zilei. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Predicțiile lui Sabin 18 martie

Salutare, pariori! Azi mizez pe trei meciuri din Premier League și Bundesliga. Tottenham poate pleca cu puncte de pe terenul penultimei clasate, Southampton, tot în Anglia, Chelsea urmând a avea de tras pentru un succes acasă cu Everton. ”Caramelele” au înțeles că dacă nu-și betonează defensiva, au șanse scăzute de a-și apăra locul în prima ligă.
În Bundesliga poate ar fi momentul pentru ca și Hoffenheim să mai obțină puncte. În această rundă, ”lanterna” primește vizita Herthei Berlin, o altă trupă ce luptă pentru evitarea retrogradării în Zweite.

Pariurile zilei sunt prezentate mai jos, iar argumente pentru acestea găsiți în videoclip (clipul va fi publicat la ora 10:00).
Să avem baftă!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

ATENȚIE! Pariurile propuse nu constituie un bilet. Acestea pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să investiți.
În cazul în care pariați exact pe aceste pronosticuri din oferta Betano, cota finală este de 3.00.
SOUTHAMPTON – TOTTENHAM, X2 & 1-4 GOLURI – COTA 1.50
CHELSEA – EVERTON, CHELSEA PESTE 5.5 CORNERE – COTA 1.52
HOFFENHEIM – HERTHA, GAZDELE 1-3 GOLURI – COTA 1.32

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu