Predictiile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (7.05): Slavia Praga, Fenerbahce & Monaco!  

Biletul zilei la pariuri (20.06)

Predictiile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (6.05)! Cei trei redactori Pariuri1x2.ro îți prezintă zilnic pronosticurile pe care vor investi, selecții de ponturi fotbal care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Predictiile zilei, cu Sabin, Boby & Lucian (7.05)

Salutare, pariori! Azi investim pe trei partide cu miză, ”vedetele” acestor dispute fiind Slavia Praga, Fenerbahce & Monaco.

Pariurile zilei sunt prezentate mai jos, iar argumente pe0ntru acestea găsiți în videoclip (clipul va fi publicat la ora 10:00).
Să avem baftă!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

ATENȚIE! Pariurile propuse nu constituie un bilet. Acestea pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să investiți.
În cazul în care pariați exact pe aceste pronosticuri din oferta Betano, cota finală este de 3.36.
14:00 ANGERS – MONACO, 2 – COTA 1.47
19:00 SLAVIA PRAGA – BOHEMIANS PESTE 2.5 COTA 1.50
19:00 GIRESUNSPOR – FENERBAHCE, 2 – COTA 1.45
Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu