Putintseva – Halep: Simona este fara set pierdut la AO!

Yulia Putintseva si Simona Halep se intalnesc in turul secund al tabloului de simplu feminin de la Australian Open. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 03:30.


Acesta va fi primul duel direct dintre cele doua jucatoare.

Simona nu a fost foarte activa in acest start de sezon, acest lucru fiind datorat esecului suferit in sferturile de finala de la Adelaide. Acolo, reprezentanta noastra nu a avut replica pentru jocul ofensiv al Arynei Sabalenka (12 WTA), cedand la final cu scorul de 6-4, 6-2.

La Australian Open, aceasta a inceput cu dreptul, mai precis, cu doua victorii in minim de seturi. In prima runda, Halep a trecut de Jennnifer Brady (49 WTA), cu scorul de 7-6, 6-1, pentru ca in turul urmator sa o elimine pe Harriet Dart (173 WTA), cu scorul de 6-2, 6-4.


La Betano, avans de doua seturi iti asigura pariul castigator din tenis!


Spre deosebire de Simona, Yulia a avut un start de sezon extrem de incarcat, cu opt meciuri jucate pana la Australian Open. O buna parte din aceste partide au venit pe tablourile de calificari de la Brisbane si Adelaide, in timp ce pe tablourile principale a inregistrat un singur succes si doua esecuri.

In primul tur de la Australian Open, Putintseva a trecut de Su-Wei Hsieh (37 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, in timp ce runda secunda a adus un succes in fata lui Danielle Rose Collins (25 WTA), cu scorul de 6-4, 2-6, 7-5.

La Australian Open, cel mai bun rezultat al Yuliei este turul 3, atins atat in 2020, cat si in 2016.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Sambata, 03:30: Yulia Putintseva (38 WTA) – Simona Halep (3 WTA)
Cote Betano: 2.75 – 1.44

Simona nu a impresionat in primele doua tururi, serviciul fiind principala problema. Reprezentanta noastra si-a cedat de patru ori serviciul in primele doua partide si este de asteptat sa fie testata din nou la acest capitol in confruntarea cu Putintseva. Yulia este o jucatoare care practica un tenis extrem de defensiv, cu multe schimbari de ritm. Daca Halep isi va pastra concentrarea si va practica un joc ofensiv, aceasta ar trebui sa se califice fara emotii in runda urmatoare de la Australian Open.

Victorie Simona Halep – Cota 1.44 la Betano
Halep cu handicap de -1,5 game-uri in primul set – Cota 1.65 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu