România, gol în ambele reprize! Pariurile lui Sabin (07.06)

Pariurile lui Sabin (21.06)

Pariurile lui Sabin (07.06)

Ponturi pariuri azi, pentru un bilet al zilei gata s[ ne aduc[ b[nu’i ]n portofele. Nu sunt jocuri pacanele gratis , de asta se ocupă prietenul Stero, nu avem nici numerele câștigătoare de la loto Polonia sau de la 6 din 49. Nu mizăm nici pronosticuri bazate pe statistici. Aici găsiți cele mai predicții sportive, cu cote avantajoase. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (07.06)

Și joi investim pe o selecție din oferta Betano pariuri sportive. În selecția de azi, ponturi tenis și pariuri fotbal. 

La Roland Garros se decid finaliștii din turneul băițelor. Eu voi paria Alcaraz – Sinner, un meci în care cred că fiecare jucător va cuceri minim un set.

15:30 CARLOS ALCARAZ GARFIA – JANNIK SINNER, AMBII JUCĂTORI CÂȘTIGĂ UN SET – COTA 1.42

La Roland Garros 2024 se decid finaliștii din turneul băieților. Eu voi paria pe Alcaraz – Sinner, un meci în care cred că fiecare jucător va câștiga minim un set. Va fi a 10-a partidă directă. În precedentele 9 întâlniri, de 6 ori ambii jucători au câștigat minim un set, inclusiv în martie anul acesta, la Indian Wells. Victorios a ieșit Alcaraz, scor 2-1.

21:00 ROMÂNIA – LIECHTENSTEIN, ROMÂNIA MARCHEAZĂ ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.44

La amicalul România – Liechtenstein, mizez pe goluri ale ”tricolorilor” în ambele reprize. Nu am jucat rău nici cu Bulgaria, doar că încă o dată s-a văzut că naționala noastră nu poate ține un ritm susținut 90 de minute. Oricum, Liechtenstein, reprezentativă fără victorie în ultimii 4 ani și jumătate, ne este clar inferioară.

21:45 POLONIA – UCRAINA, 1-4 GOLURI ȘI PESTE 6.5 CORNERE – COTA 1.47

Amicalul Polonia – Ucraina se anunță echilibrat, zic eu. Cele două reprezentative se cunosc foarte bine, este și un test ce vine la puține zile înaintea startului la Euro 2024 și mi-e greu să cred că le vom vedea pe cele două echipe atacând în valuri tot meciul. Pariez pe 1-4 goluri și pe minim 7 cornere consemnate.

LUNACÂȘTIGĂTOARENECÂȘTIGĂTOARE
IUNIE 2024175

Ponturi pariuri azi

Pariurile lui Sabin (07.06) pot fi plasate chiar în această formă, pentru o cotă zilnică aproximativ 3 sau mai mare. De asemenea, selecțiile prezentate pot ajuta la conceperea propriilor bilete de pariuri. Mult succes, tuturor!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu