San Marino – Irlanda de Nord » Ponturi Pariuri Fotbal Preliminarii Euro 2024, 23.03.2023 »»

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Ponturi: San Marino – Irlanda de Nord, va avea loc joi, de la ora 21:45 la Serravalle, partida urmând a conta pentru prima etapă din Grupa H preliminară a Campionatului European din 2024.

Urmărește live meciul pe Livescore Pariuri1x2.ro.

San Marino – Irlanda de Nord
Cote Luck: 55.00 13.00 1.06 

Confruntarea dintre San Marino și Irlanda de Nord va avea loc în prima rundă a Grupei H, din care mai fac parte Danemarca, Slovenia, Finlanda și Kazakhstan. La startul acestor preliminarii, Irlanda de Nord are a patra șansă la câștigarea grupei cu o cotă de 18.00, marii favoriți la primul loc fiind danezii cu o cotă de 1.15.

Bookmakerii acordă Irlandei de Nord o cotă de 8.50 pentru a se califica la turneul final, favoriți pentru a însoți Danemarca din această grupă fiind Finlanda cu o cotă de 1.87, Slovenia având a treia șansă cu o cotă de 2.15.  După cum bine știți, la EURO 2024 se califică primele două  clasate în fiecare din cele 10 grupe preliminare, urmând ca ultimele 3 locuri să fie decise în martie 2024, în urma play-off-ului Nations League.

Duelul de la Serravalle se anunță a fi unul fără istoric, Irlanda de Nord fiind mare favorită la victorie în fața modestei reprezentative a celor din San Marino. Va fi pentru a cinea oară când cele două selecționate se vor afla față în față, precedentele patru dueluri însemnând tot atâtea victorii pentru Irlanda de Nord, care s-a impus de două ori cu 4-0 și de două ori cu 3-0.

Vom paria pe o victorie a oaspeților și un interval de 3-5 goluri, pariu câștigător pe linie în istoria confruntărilor dintre cele două reprezentative.

Cele mai bune pariuri le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.
San Marino – Irlanda de Nord
2 și 3-5 goluri  – cota 1.58

Echipe probabile: San Marino – Irlanda de Nord
San Marino: Benedettini – Cevoli, Grandoni, Palazzi, Tosi, D Addario – Capicchioni, Golinucci, Mularoni – Vitaioli, Rinaldi
Irlanda de Nord: Peacock – Farrell – Bradley, Ballard, Cathcart, Lewis – Whyte, McNair, Saville, McMenamin – Charles, Magennis

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu