Sevilla – Cadiz & Brighton – Chelsea | Pariurile lui Sabin (15.05)

Pariurile lui Sabin (22.05)

Pariurile lui Sabin (15.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (15.05)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Două ponturi piariuri azi. Pentru Sevilla – Cadiz pronosticul este 1x și peste 1.5 goluri. La un pas de retrogradare, Cadiz vrea puncte în Andaluzia, însă nici Sevilla nu vrea să termine în genunchi un sezon oricum sub așteptări, în condițiile în care în ultimele două runde mai are meciuri foarte grele cu Athletic Bilbao și Barcelona

În Brighton & Hove – Chelsea, partidă ce opune două trupe ce marchează mult, aleg o variantă de pariu care-mi place foarte mult: 1-3 goluri în prima repriză și peste 1.5 golrui în meci. Dacă se dau două goluri până la pauză, pariul este câștigător.

Pariurile lui Sabin (15.05)

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu