Southampton – Tottenham: Mizam pe o surpriza, alegand optiunea „scor corect oricand”!

Southampton – Tottenham: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Cupa Angliei! Southampton se afla intr-un moment excelent, cu 4 victorii in ultimele 5 meciuri si in general cu o evolutie buna. Managerul Ralf Hasenhuttl a reusit sa „resusciteze” formatia „Sfintilor” dupa acel 0-9 incredibil cu Leicester. In schimb, Tottenham arata din ce in ce mai rau fara Harry Kane, iar la Southampton nu a mai invins din 2016. Pare a fi o buna oportunitate pentru gazde, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.95 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

17:00 Southampton – Tottenham, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.95.

southampton - tottenham

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu