Stoke City – Ipswich: Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 01.01.2024 »»

Stoke City – Ipswich

va avea loc luni, 1 ianuarie, ora 17:00, pe „Bet365 Stadium”. Partida va conta pentru etapa 26 din Championship, prima programată în 2024. În tur, Ipswich s-a impus cu scorul de 2-0.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 1562/25.08.2016

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații au obiective diametral opuse în acest campionat. Gazdele sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeții atacă promovarea.

Cu 28 de puncte acumulate, Stoke City ocupă locul 19, distanța față de QPR, formație aflată pe locul 22, primul retrogradabil, fiind de șapte lungimi. Runda precedentă, formația pregătită de Steven Schumacher a terminat nedecis în deplasare cu Watford, scor 1-1. A fost al cincilea meci consecutiv fără eșec al celor de la Stoke, seria cuprinzând patru remize și o victorie.

Ipswich, pe loc direct promovabil după 25 de etape!

De partea cealaltă Ipswich se află după 25 de runde pe locul 2, loc ce asigură la finalul sezonului promovarea directă în Premier League. Cu 54 de puncte, echipa lui Kieran McKenna se află la opt lungimi de liderul Leicester și are un avans de doar trei puncte față de a treia clasată, Southampton. Runda precedentă, ultima disputată în 2023, Ipswich a fost ținută surprinzător în țah de QPR, scor 0-0. A fost al patrulea meci consecutiv fără victorie a trupei lui McKenna, seria cuprinzând un eșec și trei remize.

În ciuda diferenței de puncte și locuri în clasament, duelul de pe „Bet365 Stadium” se anunță mai echilibrat decât pare la prima vedere. Vom ține cont de forma pe care cele două formații o traversează și vom paria în consecință.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Stoke City – Ipswich (în curând)

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 1562/25.08.2016

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu