Suedia – Moldova: Extragem o cota de 1.93 pentru amicalul disputat in Qatar!

Joi, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Suedia – Moldova, din cadrul unui amical international. Meciul va avea loc la Doha (Qatar), pe stadionul Hamad bin Khalifa, iar Suedia va mai juca aici si cu Kosovo, in 12 ianuarie. Desi vedetele Suediei vor lipsi, fiind un lot majoritar din campionatul suedez si cel danez, este greu de anticipat un rezultat pozitiv pentru Moldova.

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Selectionerul Suediei, Janne Andersson, a convocat un lot de 23 de jucatori pentru meciurile amicale cu Moldova si Kosovo, disputate la Doha, in Qatar. Doar 5 stranieri au fost chemati, 3 din campionatul danez, portarul Dahlberg de la Watford si Jordan Larsson de la Spartak Moscova. Suedezii vor fi condusi in teren de veteranul Martin Olsson (fara echipa), iar celalalt jucator cu mai mult de 10 selectii este Alexander Kacaniklic (Hammarby), fost in Premier League, la Fulham.

Sase moldoveni ce evolueaza in Romania, dintre care cinci in Liga 1

De partea opusa, Moldova vine dupa 7 infrangeri consecutive, dar au inscris cate un gol de consolare in disputele cu Franta (1-2) si Islanda (1-2). In lotul anuntat de selectionerul Engin Firat, regasim nu mai putin de 5 jucatori din Liga 1 a Romaniei, iar o noutate reprezinta convocarea lui Denis Marandici, component al gruparii portugheze Leiria. Moldovenii vor dori sa intrerupa seria de infrangeri, insa defensiva lor este una ce va fi pusa la incercare de atacantii suedezi. E posibil un duel in care vor marca ambele echipe, dar Suedia ramane mare favorita sa obtina victoria.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu