SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 4.17 »»

Biletul Etapei

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza și variantele de profit la meciurile rundei a VIiI-a din play-off-ul/ play-out-ul SuperLigii, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 4.17.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe favoriți dar și pe spectacol.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Pentru început vom merge la Ovidiu la disputa Farul – Sepsi OSK. Trupa „Regelui” nu are decât varianta victoriei pentru a păstra șanse reale la un loc care să îi asigure prezența la startul ediției viitoare a cupelor europene. Chiar dacă nu mai au niciun obiectiv pe acest final de play-off, covăsnenii vin deciși la Ovidiu să contribuie la spectacol, iar noi vom paria în consecință.

Tot pe spectacol vom paria și la disputa din Bănie dintre Univ. Craiova – FCSB. Este primul meci pe care „roș-albaștrii” îl dispută după ce au câștigat matematic titlul de campioană. Chiar și așa formația lui Gigi Becali nu este dispusă la concesii, urmând a arbitra corect lupta pentru locul secund în play-off. De partea cealaltă, cu Gâlcă la timonă, Univ. Craiova arată bine și nu ia în calcul decât victoria pentru a încheia sezonul pe locul secund.

În play-out pariem la „indigo” 

În play-out vom paria la „indiogo” pe selecția „peste 1.5 goluri” la partidele FC Botoșani – FC Voluntari și „U” Cluj – Dinamo. Sunt două partide cu implicații majore în lupta pentru supraviețuire. Acesta este și motivul pentru care vom evita pariurile de tipul 1,X,2 și vom miza pe goluri.

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu