SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 4.38 »»

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza și variantele de profit la meciurile rundei a VI-a din play-off-ul/ play-out-ul SuperLigii, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 4.38.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe favoriți dar și pe spectacol.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

În play-out vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la confruntarea dintre Fc Botoșani și Dinamo, confruntarea din Moldova aunțându-se a fi de totul sau nimic atât pentru botoșâneni cât și pentru bucureșteni având în vedere situația din clasament. Rămânem în play-out și pariem pe „gazdele câștigă minim o repriză” la disputa de pe „Cluj Arena” dintre „U” Cluj și Poli Iași, moldovenii fiind extrem de modești când vine vorba de jocuri susținute în deplasare.

În play-off pariem pe spectacol și pe forța gazdelor!

În play-off vom paria pe spectacol la disputa de la Ovidiu dintre Farul și Rapid, două formații aflate în luptă directă pentru un loc care să le asigure prezența la startul ediției viitoare a cupelor europene. De asemenea, vom miza pe un rezultat pozitiv al oltenilor în disputa cu CFR-ul, Universitatea venind după un meci fantastic la Sf. Gheorghe, în care s-a văzut mâna noului tehnician, Constantin Gâlcă.

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu