SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 4.88 »»

Biletul Etapei

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza și variantele de profit la meciurile rundei 30 a acestui sezon competițional din SuperLiga, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 4.88.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe favoriți dar și pe spectacol.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Pentru început vom merge în Moldova la FC Botoșani – Farul. Campioana en-titre Farul merge în play-off cu o victorie la Botoșani, fără a mai sta la mâna indirectelor. În proporție foarte mare, „rechinii” își pot asigura prezența în „top 6” și cu o remiză în Moldova, dar și cu un eșec, toate calculele fiind făcute AICI. Vom paria pe minim o repriză câștigată de trupa „Regelui”, care mai mult ca sigur că va da totul pentru a nu rata obiectivul.

Continuăm cu Dinamo – UTA. Arădenii sunt implicați în lupta pentru „top 6” însă nu depind doar de ei pentru a ajunge la „masa bogaților”, calculele calificării „Bătrânei Doamne” fiind făcute AICI. În plus, Dinamo e o cu totul altă echipă față de cea din 2023 și mai mult ca sigur va forța un rezultat pozitiv în încercarea de a intra în play-out de pe un loc superior.

La derby-uri, pariem pe spectacol!

Pe „Național Arena”,  Rapid se va duela cu FCSB , într-un meci în care presiunea este pe „giuleșteni”. În cazul unui eșec, feroviarii riscă să piardă de tot contactul cu liderul, urmând a-și diminua considerabil șansele, și așa reduse, la titlu. Anticipăm un duel spectaculos și pariem pe „ambele marchează sau peste 2.5 goluri”, selecție câștigătoare și la partida din tur, dar și în trei din ultimele patru „directe”.

Pe aceeași selecție vom paria și la derby-ul din Bănie dintre FCU 1948 și Univ. Craiova. La echipa lui Adrian Mititelu, care a ajuns pe loc de baraj pentru menținerea în SuperLigă, își va începe al 10-lea mandat Nicolo Napoli. De partea cealaltă, Mitriță & co nici nu concep să nu câștige, pentru a-și arăta și în derby-ul marilor orgolii supremația față de rivali. Ne vom feri de pariurile de tipul 1,X,2 și vom paria pe „ambele marchează sau peste 2.5 goluri”, pariu câștigător în două din ultimele trei „directe”.

BILETUL ETAPEI
FC BOTOȘANI – FARUL, FARUL CÂȘTIGĂ ORICARE REPRIZĂ – COTA 1.50
DINAMO – UTA, 1X – COTA 1.42
RAPID – FCSB, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.53
FCU 1948 – UNIV. CRAIOVA, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50
COTA TOTALĂ: 4.88
din oferta Superbet Pariuri Sportive

Pariaza la Superbet Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu