SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 5.09 »»

Biletul Etapei

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza, variantele de profit, dar și „specialele” de la meciurile rundei a 20-a a acestui sezon competițional, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Urmărește live SuperLiga pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 1562/25.08.2016

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 5.09.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe forța gazdelor.

Vom paria la „indigo” pe minim o repriză câștigată de Farul și „U” Cluj în confruntările cu UTA de la Sibiu respectiv Oțelul de pe „Cluj Arena”, atât campioana en-titre cât și „Șepcile Roșii” trecând printr-o formă bună.

De asemenea, vom miza pe rezultate pozitive însoțite de goluri la Univ. Craiova –Poli Iași și FCSB – FC Hermannstadt, atât „juveții” cât și „roș-albaștrii” având prima șansă în aceste dueluri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Biletul Etapei
UTA – Farul, Farul câștigă oricare repriză – cota 1.60
Univ. Craiova – Poli Iași 1X și 2-5 goluri – cota 1.40
FCSB – FC Hermannstadt, 1X și peste 1.5 goluri – cota 1.57
„U” Cluj – Oțelul, „U” Cluj câștigă oricare repriză – cota 1.45                  
Cota totală: 5.09

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 1562/25.08.2016

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu