SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 6.22 »»

Biletul Etapei

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza și variantele de profit la meciurile primei runde din play-off-ul/ play-out-ul SuperLigii, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 6.22.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe favoriți dar și pe spectacol.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Pentru început vom merge pe „Cluj Arena” la „U” Cluj – FC Botoșani. Presiunea este pe moldoveni, care încep lupta pentru supraviețuire de pe ultimul loc din play-out. Echipa lui Bogdan Andone nu are decât varianta victoriei pe „Cluj Arena” pentru a rămâne cu șanse reale în cursa pentru evitarea retrogradării, motiv pentu care ne așteptăm la un joc solid, de totul sau nimic al „roș-alb-albaștrilor” în Ardeal și pariem pe minim un gol marcat de oaspeți.

Același pariu îl vom avea și la FC Hermannstadt – Dinamo, duel care se dispută după aceleași coordonate ca și cel de pe „Cluj Arena”, „câinii” fiind condamnați la victorie având în vedere situația din clasament.

Pentru ultimele două selecții ne vom îndrepta atenția către partidele din play-off. Vom paria la „indigo” pe selecția „1X și peste 1.5 goluri” la partidele Rapid – Farul și FCSB – Sepsi OSK. Cele două mari rivale bucureștene sunt favorite la victorie în fața dobrogenilor și covăsnenilor, care vor veni însă deciși în Capitală să dea o replică pe măsură.

BILETUL ETAPEI
„U” CLUJ – FC BOTOȘANI, FC BOTOȘANI PESTE 0.5 GOLURI – COTA 1.75
RAPID – FARUL, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.45
FC HERMANNSTADT – DINAMO, DINAMO PESTE 0.5 GOLURI – COTA 1.67
FCSB – SEPSI OSK, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.47
COTA TOTALĂ: 6.22
din oferta Superbet Pariuri Sportive

Pariaza la Superbet Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu