Tara Galilor – Finlanda, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO 2024, 21.03.2024

Tara Galilor - Finlanda

Tara Galilor – Finlanda

se va disputa joi, 21 martie, incepand cu ora 21:45 în cadrul barajului pentru calificare la EURO 2024. Israel – Islanda se va juca pe „Cardiff City Stadium” din Cardiff.

Tara Galilor – Finlanda

1.85  3.30  4.60 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫Tara Galilor

 • Tara Galilor ocupa pozitia a 29-a in clasamentul FIFA.
 • Gazdele au incheiat pe locul al 3-lea in cadrul grupei D a preliminariilor pentru EURO 2024. Galezii au inregistrat 12 puncte, dar au fost depasiti de Turcia si Croatia, ce au beneficiat de calificarea directa la Turneul Final.
 • Selectionata antrenata de Robert Page a remizat in precedentele doua partide oficiale disputate impotriva Armeniei si a Turciei, dar este neinvinsa din luna iunie a anului 2023.
 • Lotul convocat de Page este evaluat la 178 milioane de euro pe Transfermarkt, iar Brennan Johnson, coleg cu Dragusin la Tottenham, este cel mai valoros fotbalist.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Finlanda

 • Finlanda ocupa pozitia cu numarul 60 in clasamentul FIFA.
 • Nortdicii au incheiat pe pozitia a 3-a in cadrul grupei H a preliminariilor pentru EURO 2024. Finlandezii au inregistrat 18 puncte si au fost depasiti de Danemarca, respectiv Slovenia.
 • Selectionata vizitatoare este antrenata de Markku Kanerva inca din anul 2016, selectioner sub comanda caruia a reusit calificarea la EURO 2020.
 • Lotul convocat de Kanerva este evaluat la aproximativ 32 de milioane de euro pe Transfermarkt, iar Glen Kamara, mijlocasul lui Leeds, ramane cel mai valoros jucator.

🔵 H2H & Info

 • Tara Galilor a fost semifinalista la EURO 2016.
 • Finlanda s-a calificat la EURO doar in anul 2020.
 • Galezii sunt neinvinsi in precedentele 3 intalniri directe.

🟢 Echipe probabile Tara Galilor – Finlanda

Tara Galilor: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ampadu, Levitt, Williams; Wilson, Johnson; Moore

Finlanda: Hradecky; Soiri, Hoskonen, Jensen, Uronen; Kamara, Schuller, Jensen; Lod, Pukki, Pohjanpalo

Tara Galilor beneficiaza de un lot mai valoros decat cel al adversarei. Finlanda are cateva absente in lot, dar Kanerva are la dispozitie una dintre cele mai puternice formule de start posibile. Preconizam o intalnire dominata de galezi ce au experienta duelurilor decisive in ultimii ani. In plus, Tara Galilor a impresionat la ultimele doua Turnee Finale ale Campionatului European si „tinteste” catre a 3-a participare consecutiva. De altfel, consideram ca publicul de pe Cardiff ii va impinge de la spate pe jucatori, fapt pentru care selectia „PSF 1” este cea mai potrivita pentru acest duel.

Joi 21:45 Tara Galilor – Finlanda

pauza sau final 1: Cota 1.62 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu