Team Liquid – MIBR: SUA vs Brazilia »» Meci cu o favorită clară!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Team Liquid – MIBR se va disputa astazi incepand cu ora 23:00 in cadrul turneului online de counter strike ESL Pro League Season 11. Dupa ce s-au incheiat grupele din zona europeana, au inceput confruntarile din restul lumii. Sunt 12 echipe impartite in 2 grupe. Partidele se disputa dupa sistemul cel mai bun din 3 harti, iar la fiecare harta se joaca 30 de runde, fiecare echipa va juca 15 runde la „counter” si 15 runde la „tero”.

Team Liquid: 3 membrii din SUA: nitr0, EliGE, Stewie2k si 2 din Canada: NAF si Twistzz

Lidera in clasamentul mondial in octombrie 2019, formatia din SUA se afla acum pe pozitia a 6-a in lume, aceasta fiind cea mai slaba clasare din mai 2018 pana in prezent. Aceasta cadere se datoreaza si faptului ca Nicholas “nitr0” Cannella & Co. vin dupa doua infrangeri consecutive inregistrate la turneul de la Katowice din Polonia in partidele cu Navi (lidera mondiala) si G2 Esports (locul 5 in lume)

MIBR: 4 membrii din Brazilia: fer, FalleN, TACO, kNgV- si unul din Argentina: meyern

In martie 2019, formatia braziliana era pe 3 in clasamentul mondial, dar lucrurile s-au cam schimbat. MIBR ocupa locul al 14-lea acum, iar singura victorie din ultimele 7 partide este cea obtinuta in meciul cu ENCE, grupare finlandeza care trece printr-o perioada neagra.

Team Liquid se descurca foarte bine pe Vertigo, adversara sa prefera sa joace pe Mirage, dar va fi greu pentru MIBR sa obtina ceva din aceasta partida. Formatia din SUA nu trece prin cea mai buna perioada, dar ramane una dintre cele mai bune grupari din lume. Chiar si asa, chipa braziliana este cu 1-2 clase sub adevrsara sa. In aceste conditii ar trebui sa asistam la o victorie destul de clara inregistrata de Team Liquid.

23:00, Team Liquid – MIBR
Betano   1.27   3.55
Propunere: Team Liquid sa castige prima harta, cota 1.45
De incercat:
Team Liquid -1.5 harti (scor 2-0), cota 1.93

Team Liquid - MIBR


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu