Tottenham – Middlesbrough: Cota 1.80 prin optiunea „scor corect oricand”!

Tottenham – Middlesbrough: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Cupa Angliei! In primul meci, cele doua formatii au remizat pe Riverside, scor 1-1, ajungandu-se la rejucare. Desi Middlesbrough este o echipa de mijlocul clasamentului in Championship, a deschis scorul impotriva londonezilor. De aceasta data insa, gruparea lui Jose Mourinho nu isi mai permite o evolutie palida si va incerca sa rezolve rapid calificarea. Presiunea pe umerii portughezului creste, Harry Kane este accidentat grav si este de asteptat sa iasa la rampa jucatori ca Lucas Moura sau Son. Mizand pe formatia gazda, pronosticul „2-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.80 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

22:05 Tottenham – Middlesbrough, 2-0 scor corect oricand in meci, cota 1.80.

tottenham - middlesbrough

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu