Tripla de joi »» Pariurile lui Sabin (09.05)

Pariurile lui Sabin (23.05)

Pariurile lui Sabin (09.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (09.05)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Cupa interne și europene pe selecția de joi. În Belgia, finala cupei Union St. Gilloise – Antwerp ar trebui să producă minimum două goluri, mai ales că defensiva echipei antrenate de van Bommel s-a prezentat foarte slab în ultimele partide.

În turul semifinalei de Conference League dintre Aston Villa și Olympiakos Pireu am avut 6 goluri, dar grecii s-au impus, scor 4-2, un rezultat pe care vor căuta să-l apere în a doua manșă. Aici pariez pe un interval de 2-5 goluri.

Cea mai mare cotă a triplei vizează un pariu ”ambele marchează” în Atalanta – Olympique Marseille, returul semifinalei de Europa League. A fost 1-1 în tur, iar șansele de calificare se înclină acum mai mult în favoarea gazdelor. Olympique, însă, este pregătită de război!

Pariurile lui Sabin (09.05)
16:30 ST. GILLOISE – ANTWERP, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.31
22:00 OLYMPIAKOS PIREU – ASTON VILLA, 2-5 GOLURI – COTA 1.30
22:00 ATALANTA – OLYMPIQUE MARSEILLE, AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.75

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu