TRIPLA ZILEI CU FOTBAL DIN ANGLIA ȘI ITALIA! PARIURILE LUI SABIN (01.04)

PARIURILE LUI SABIN (12.04)

PARIURILE LUI SABIN (01.04)

PARIURILE LUI SABIN (01.04)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (01.04)

Prima triplă a săptămânii, cu două meciuri din liga a doua engleză. Conventry trage tare să prindă un loc în play-off de promovare, âintă pe care Cardiff, adversara de azi, a cam pierdut-o din vizor după două eșecuri consecutive. Ipswich, liderul diviziei, joacă împotriva lui Southampton, una dintre cele mai puternice și spectaculoase trupe ale campionatului. Pariez gol în prima repriză și minim două goluri în meci.

În Serie A, Inter mai poate face un pas către titlu, cu un succes, logic de altfel, acasă, cu Empoli. Mizez pe victoria gazdelor la două sau mai multe goluri diferență.

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

PARIURILE LUI SABIN (01.04)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu