Tudor a pregatit un pachet de 9 ponturi pentru sambata! Sugestii din fotbal si tenis!

Salut tuturor! Sunt Tudor, membru al redactiei Pariuri1x2 de aproximativ 5 ani. Zi de zi analizez cu atentia oferta pe care o avem la dispozitie si va ofer cele mai bune pronosticuri din perspectiva mea.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Salut tuturor! In primul rand, imi cer scuze fata de voi pentru lipsa activitatii mele din ultimele zile. Aceasta se datoreaza faptului ca trec printr-o perioada aglomerata, cu multe examene. Totusi, aceasta nu ar trebui sa dureze mai mult de inca o saptamana. Pana atunci, voi posta de fiecare data cand imi va permite timpul. In perspectiva obtinerii profitului, astazi am ales sa investesc in 9 variante de pariere. Sugestiile mele vin din fotbal si tenis, cotele fiind cuprinse intre 1.40 si 1.65. Mult succes tuturor, dragi prieteni!

Inainte de a incheia, mentionez faptul ca cei ce mi-au completat chestionarul de acum 2-3 luni referitor la dependenta fata de pariuri si mi-au lasat email-ul in final, au primit un mesaj de la mine. Daca puteti, cei ce va regasiti in aceasta situatie, va rog sa va verificati email-ul. In plus, cel mai probabil luni, ii voi contacta printr-un mesaj si pe cei ce mi-au lasat numarul de telefon.


CLICK AICI! – ai acces la PONTURILE ACTIVE, STATISTICA BILETELE si ARTICOLELE lui Tudor!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT sugestiile lui Tudor

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Tudor

Tudor

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu