„U” Cluj – Rapid » Ponturi Pariuri Fotbal Cupa României, 07.12.2022 »»

„U” Cluj – Rapid, va avea loc miercuri, 7 decembrie, de la ora 20:00, pe  „Cluj Arena”. Partida va conta pentru ultima etapă din Grupa C  a Cupei României Betano și va fi arbitrată de Andrei Chivulete din Capitală.

Urmărește live meciurile din Cupa României pe Livescore Pariuri1x2.ro.
„U” Cluj – Rapid
Cote Luck: 3.25 3.15 2.35

Cele două formații speră la un loc în sferturile competiției. Și asta pentru că, din punct de vedere matematic, din această grupă, CSM Alexandria și CSC Dumbrăvița, care se vor întâlni în meci direct în ultima etapă, nu mai au șanse de calificare în fazele superioare. Rămân practic celelalte formații din grupă în cursa pentru două locuri, dintre care trei cu 4 puncte și una cu 3 puncte!

Dacă și Farul-CFR și U Cluj-Rapid se termină la egalitate, am ajunge în situația de a avea trei formații cu 5 puncte.

Cert este că Rapid este singura echipă la mâna ei! „Giuleșteniii” se califică 100% doar printr-o victorie, dintre cele 4 angrenate în această ultimă etapă în cursa pentu unul din cele două locuri de calificare în sferturi.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube. 

„U” Cluj – Rapid
X2 și 1-5 goluri – cota 1.54

Echipe probabile: „U” Cluj – Rapid
„U” Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Ilie, Ispas, Briceag – Filip, Remacle, Bic – Chipciu, Thiam, Ely
Antrenor: Eugen Neagoe
Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Iacob, Onea – Emmers, Crepulja, Ciobanu – Sefer, Dugandzic, Vojtus
Antrenor: Adrian Mutu


Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu