Universitatea – „U” Craiova 1948 » Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 03.12.2022 »»

Universitatea – „U” Craiova 1948, va avea loc în Bănie în cadrul rundei a 19-a. Duelul va începe la ora 19:00 și va fi arbitrat de Horațiu Feșnic. În tur, Universitatea s-a impus cu scorul de 2-1.

Urmărește live meciurile din SuperLigă  pe Livescore Pariuri1x2.ro.
Universitatea – „U” Craiova 1948
Cote Luck: 1.72 3.70 4.20

Cele două mari rivale din Bănie abordează duelul cu stări de spirit total diferite. Elevii lui Mirel Rădoi vin după remiza din deplasare cu Chindia, scor 1-1, meci care s-a disputat săptămâna aceasta, fiind o restanță din runda a 6-a a campionatului. Cu acest rezultat, Nistor & co au ajuns la opt jocuri consecutive fără eșec în meciurile oficiale, seria cuprinzând trei remize și cinci victorii. Cu 32 de puncte, Universitatea se află pe locul 4 în SuperLigă,

De partea cealaltă, „U” Craiova 1948 a rămas cu un singur succes în ultimele 9 reprezentații oficiale, serie în care băieții lui Adrian Mititelu au mai contabilizat cinci eșecuri și trei remize. Echipa lui Nicolo Napoli, se află pe locul 15 în SuperLigă, având 16 puncte.

Echipe probabile: Universitatea – „U” Craiova 1948
Universitatea: Lazar – Martic, Papp, Găman, Raul Silva, Vătăjelu – Crețu, Căpățînă, Nistor – Cîmpanu, Rivaldinho
Antrenor: Mirel Rădoi
„U” Craiova 1948: Popa  – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Bauza, Baeten, Bahassa – Ganea.
Antrenor: Nicolo Napoli


Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu