Valladolid – Leganes: Ne putem dubla miza prin optiunea „scor corect oricand”!

Valladolid – Leganes: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din La Liga! Vineri seara avem parte de un duel intre doua dintre cele mai defensive formatii din prima liga spaniola. Doar in 11 din cele 36 de meciuri ale celor doua echipe s-au inscris peste 2.5 goluri, iar Valladolid a inregistrat deja trei rezultate de 0-0. In deplasare, Leganes a marcat doar de 4 ori in acest sezon si chiar daca se vor inscrie 1-2 goluri pana la final, este de incercat o remiza alba in prima repriza. In acest sens, pronosticul „0-0 scor corect la pauza” ne aduce cota 2.15 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

20:00 Valladolid – Leganes, 0-0 scor corect la pauza, cota 2.15.

valladolid - leganes

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu