Viitorul – Craiova: Va propunem in derby si optiunea „scor corect oricand”!

Viitorul – Craiova: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Liga 1!  Cu 3 etape ramase din sezonul regulat, Viitorul isi va asigura in proportie de 90% calificarea in play-off, cu un succes diseara. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt specialisti in astfel de meciuri decisive, mai ales in conditiile in care oaspetii nu impresioneaza in deplasare. Craiova are 40 de puncte, cu doua peste adversara de azi, fiind virtual calificata in play-off. Cu doar doua succese in 10 deplasari impotriva Viitorului, oltenii pot sta in expectativa. Constantenii vor incepe in forta derby-ul, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.75 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

20:00 Viitorul – Craiova, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.75.

viitorul - craiova

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu