Vineri mizăm pe baschet și fotbal » Pariurile lui Sabin (31.05)

Pariurile lui Sabin (20.06)

Pariurile lui Sabin (31.05)

Îți oferim zilnic ponturi pentru pariuri la fotbal, perfecte pentru biletul zilei. Poți paria gratuit folosind bonusul de 500 lei de la BETANO, disponibil pentru noii utilizatori.

Salutare, pariori! Nu sunt jocuri ca la aparate, loto Polonia sau alte loterii. Aici găsiți cele mai recente predicții sportive, cu cele mai avantajoase cote. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile tale devin câștigătoare!

Pariurile de azi (31.05)

O selecție din oferta de ponturi pariuri azi, pusă la dispoziție de Betano pariuri sportive.

Trei selecții pentru vineri, prima fiind din liga a II-a norvegiană: Lyn – Mjondalen. Pariez selecția care-mi place foarte mult și pe care tot am jucat-o, cu succes, în ultimele săptămâni: gol în prima repriză și peste 1.5 goluri în meci.

În Danemarca, play-off-ul pentru Conference League, cu o finală între Copenhaga, una dintre echipele ce au făcut senzație în sezonul de Liga Campionilor și Randers, câștigătoarea play-out-ului. Merg pe mâna echipei din capitală, mai ales că este și gazdă.

Baschet din Germania, cu Bayern Munchen, favorită certă în jocul 2 al semifinalei cu Wurzburg. Aici voi miza pe faptul că trupa din Munchen va avea un avantaj de 3 puncte pe tabelă, la finalul sfertului 1. În primul meci, jucat acum două zile, tot la Munchen, Bayern a câștigat cu 21-76, conducând cu 21 la 11 după primul sfert al partidei.

Pariurile lui Sabin (31.05)

20:00 LYN – MJONDALEN, PESTE 0.5 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ & PESTE 1.5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.44
20:00 COPENHAGA – RANDERS, 1 – COTA 1.38
21:30 BAYERN MUNCHEN – WURZBURG, 1 HANDICAP (-2.5) DUPĂ PRIMUL SFERT – COTA 1.50

Selecțiile Pariurile lui Sabin (31.05) pot fi plasate chiar în această formă sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei.

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu